Muammer Tanıyan Adaylık Başvurusunu yaptı

Edirnelilerin yakından tanıdığı Muammer Tanıyan Ankara’da CHP Genel Merkezine Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kurucu  üyelerinden olan Muammer Tanıyan CHP’nin parti tabanında tanınan ve sevilen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor…

Edirne’nin sorunlarını yakından bilen Tanıyan,  Mayıs ayında gerçekleşecek olan Genel Seçimde Milletin sesi olmak için Aday olduğunu açıkladı.

Ankara’da  CHP Genel Merkezine başvurusunu yapan Tanıyan Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “ Şu andan itibaren Ankara Genel Merkezimize 28. Dönem EDİRNE MİLLETVEKİLİ Aday Adaylığı Başvurumu Resmi olarak Yapmış Bulunmaktayım Birlik ve Beraberlik İçersinde Çalışmalarımıza Başlatıyoruz Geliyor Gelmekte olan Cumhurbaşkanı Adayımız KEMAL KILIÇDAROĞLU Ülkemize ve Milletimize Hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Edirne İl Özel İdaresinden emekli Muammer Tanıyan’ın  Edirne siyasetinde örgütle birlikte yaptığı çalışmalar  Genel Merkezin de dikkatini çekmeye devam ediyor.  Seçim sürecinde üyelere kendini daha iyi tanıtabilmek için www.muammertaniyan.com sitesini aktif hale getiren Tanıyan, T.B.M.’de Milletvekili olarak Edirne’lileri temsil etmek için hazır olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir